geveilde werk "Gray-C" van Karien Deroo voor kunst en cultuurveiling Tejo

2021 I Kunst en cultuurveiling voor Tejo

online veiling
14.03 > 21.03 2021

De Kunst en cultuurveiling voor TEJO biedt meer dan 100 werken, tekeningen, schilderijen, fotografie, sculpturen, (huiskamer)concerten, lezingen en belevingen waarop geboden en gekocht kan worden voor het goede doel.

VD Art Auctions koos in samenwerking met Soroptimist International Gent Scaldilys voor TEJO, een organisatie van vrijwilligers die laagdrempelige therapeutische hulpverlening bieden aan kwetsbare jongeren tussen 10 en 20 jaar.

Met een hart voor mensen, kunst en cultuur zoeken Tom en Koen Van Damme naar vruchtbare synergieën. Creativiteit en solidariteit zijn hierbij de twee sleutelwoorden. Aandacht en goesting doen de rest.

VD Art Auctions creëert de juiste omstandigheden om de vraag naar kunst en cultuur te verbinden met kwaliteitsvolle kunstenaars en artiesten. Met de creatieve en solidaire energie die zo ontstaat, willen ze medemensen die extra kansen kunnen gebruiken hefbomen aanreiken voor een betere toekomst.

Jouw bod maakt dus een verschil voor én creatieve zielen én mensen in kwetsbare posities.

Mijn werk “Gray-C” (formaat 30 x 30cm) uit 2020 wordt ten voordele van deze vzw verkocht als Lot 68. Zowel de kunstenaars zelf als het goed doel worden er beter van, en de kopers natuurlijk ook!